L.L. Junior különleges poszttal jelentkezett közösségi oldalain, és amellett, hogy elárult néhány titkot a Nyerő Párosról, azt is elárulta, miért nem csókolja meg feleségét a műsorban.

Sokaknak szemet szúrt, hogy L.L. Junior a Nyerő Páros című műsorban nem öleli és nem csókolja meg feleségét, Kingát. Az énekes egy hosszabb posztban árulta el, számára mit jelentett a műsor, és az előbb említett kérdésen kívül több kulisszatitokról is lerántotta a leplet.

Junior a posztjában többek között arról írt, hogy az élet egy játék, és elmondta, mennyire imádta a Nyerő Páros forgatását.

"Bizonyos dolgok meglepőnek tűnhetnek (még nekünk, szereplőknek is), de teljesen érthető, ha felfogjuk, hogy ez egy zárt közösség felfokozott érzelmi állapota versenyhelyzetben. Ahol néha utálunk-szeretünk, sírunk-nevetünk, összeveszünk s kibékülünk, és ez így van rendjén. Mint a való életben, csak itt egy kicsit gyorsabban, impulzívabban. Egy cseppet sem haragszom azokra, akik lehordtak ( vagy lehordanak majd, ki tudja), mert pontosan tudom, az akkori érzelmeket csak ők ismerhetik, akik ott voltak velünk, és az indulatok amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan átvette a helyét egy másik érzelem, de ezt majd látni is fogjàtok"

- írta Junior, aki egy kicsit spoilerezett, és azt írta:

 A lényeg csak ezután következik. Garantálom, érdemes lesz nézni ❤️ ❤️  

Forrás: Facebook

Az énekes arra is magyarázatot adott, miért nem csókolja meg feleségét a műsorban.

 

Elnézést kérek, de mi nem ezt láttuk otthon, hogy csókolozunk mások előtt illetve anyukámék, rokonok előtt majd egy tv műsorban, Én más környékről származom úgyhogy akármennyire is hihetetlen, de nem testbeszéddel mutatom ki a szeretetem és szerelmemet Kinga felé. A mi szeretetnyelvünk érzelmek, gondolatok és tettek, intimitásunk diszkrét és privát  

- írta Junior.