Kabát Peti: "Az esküvőnk tervben van"

Forrás: Instagram/Róka Adrienne -
esküvő Nyerő páros Kabát Peti Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros játékmestere a magánéletben is vicces figura. Még az esküvőjükkel kapcsolatban is mókázik.

A Survivor csatározásai után rögtön belevágott az új feladataiba Peti – ám éppen a rengeteg munka miatt alig van ideje a jegyesére, Róka Adrira, aki szintén sokat dolgozik a saját cégében.

"A tévé mellett az UTE-ben vagyok, ahol szombatonként meccsek vannak, így csak a vasárnapunk lehetünk együtt" - mesélte a HOT! magazinnak. Az eljegyzés már évekkel ezelőtt megtörtént, pont karácsonykor, ám az esküvő továbbra is távoli cél marad.

"A karácsony szent nálunk, akkor együtt a család, viszont rögtön utána szeretnénk elutazni. Soha nem unjuk meg Mexikót! Az esküvőnk tervben van, de a járvány keresztülhúzta a számításainkat. Szeretnénk, ha minden számunkra fontos ember ott lehetne, legalább 150 fő, ahhoz bizony egy külön repülőt kéne bérelnünk" - tette hozzá a tőle megszokott humorral.

Róka Adrienne és Kabát Peti Forrás: Instagram/Róka Adrienne

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.