Riszaviadal a Dancing with the Starsban: Pásztor Anna különleges titkot árult el a szombati produkcióról

Forrás: TV2 -
TV2 Kamarás Iván Dancing with the Stars tánc Mikes Anna Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több szempontból is különleges lesz a szombati Dancing with the Stars. A Riszaviadalban visszatérnek a tavalyi évad versenyzői, hogy egy-egy idei pároshoz csatlakozva ismét színpadra álljanak. Többek között Gabriela Spanic Andrei Mangrával és Tóth Andival, Pásztor Anna pedig Kamarás Ivánnal és Mikes Annával készül a szombat esti show-ra. Az Anna and the Barbies énekesnője most elárulta, hogy ment a közös munka.

„Fantasztikus pároshoz kerültem, hihetetlen kedves és profi emberek, mind a szakmájában Iván, mind a táncban Anna. Nagyon-nagyon jó és inspiráló ilyen emberekkel együtt dolgozni bármiben, főleg egy olyan számomra kedves dologban, mint a tánc.

Olyan, mintha egy hete lett volna, hogy Gyurival táncoltunk, mintha csak éppen lett volna egy vagy két nap szünet, és már a következő produkcióra készülünk. Bár eltelt egy év, hihetetlen, hogy minden ugyanolyan és mégis persze egy kicsit más. Hazudnék, ha nem vallanám be azt, hogy minden pillanatban nagyon fura, hogy nincs ott a próbateremben Gyuri és hogy nem vele táncolok. De nyilvánvalóan nem egy új párt kaptam, hanem egy új párost, ami azért kicsit meg is nehezíti a dolgot, meg kicsit érdekesebbé is teszi a táncot. A latin tánc páros tánc, általában ketten táncolják, így azért egy kicsit megnyílik a perspektíva és lehet variálni, hogy lehet megnyitni ezt a páros társastáncot"

-mondta Anna, aki idén augusztusban egy táncversenyen is megmutatta, mit tud a parketten.

Pásztor Anna szombaton ismét a Dancing with the Stars színpadára lép. Forrás: TV2

"Nagyon nagy kihívás, mert két amatőr táncol egy profival. Úgyhogy ez szegény profiknak tulajdonképpen álmatlan éjszakáikba és ősz hajszálaikba kerül, hogy mint egy baromfiudvar, össze-vissza rohangálunk, rossz irányokba, rossz kéztartással, rossz lábbal elindulva. Ez azért nagyon vicces is tud lenni, a legeslegviccesebb az, amikor az Annus, a profi táncos azt mondja, hogy akkor most csináljátok meg ketten. Na, az szalagavató! Nagyon szorítok Annusnak és Ivánnak, szerintem fantasztikus emberek és nagyon-nagyon jó dolgokat tesznek le hétről-hétre. Nagy odaadással, alázattal és szorgalommal, úgyhogy remélem, hogy tudok nekik ebben segíteni"

-tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.