Vége, befejezte: jövő héttől már nem léphet színpadra a TV2 sztárja

Forrás: sajtoszoba.tv -
TV2 Kárász Dávid kieső Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szórakoztató pillanatokban vasárnap sem volt hiány a Sztárban sztár leszek! színpadán. Ám ahogy minden héten, most is szomorú percekkel ért véget a műsor, valakinek búcsúznia kellett.

Különleges estének lehettek szemtanúi a nézők a TV2-n. A Sztárban sztár leszek! versenyzői most először csapatban is megmutathatták tehetségüket, nem csak egyéni produkciókkal szórakoztatták a nagyérdeműt. Pál-Baláž Karmen, Szakács Szilvia, Venczli Zóra és Kárász Dávid az Alcazar együttes dalát, a Crying At The Discoteque-et adták elő, Csiszár István, Gábor Márkó és Hadas Alfréd pedig női ruhába bújva a Las Ketchup együttes The Ketchup Song című remekművét varázsolták a színpadra.

A veszélyzónába Venczli Zóra és Kárász Dávid került. Végül Dávidnak kellett távoznia, úgy tűnik, a nézőket nem győzte meg Ricky Martinként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.