Sokan támadják Sarah Jessica Parkert külseje miatt: "Tudom, hogy nézek ki. Nincs választásom" - Fotó

Forrás: AFP/Charly Triballeau -
fotó címlap Vogue Sarah Jessica Parker ősz haj Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet természetes velejárója, hogy megöregszünk. Úgy tűnik, hogy a rajongók egyes sztároktól mégis elvárják, hogy örökké fiatalok maradjanak vagy legalábbis tegyenek azért, hogy ne lássuk őket öregnek. 

Javában forgatják a Szex és New York legújabb évadját, mely a And just like that... címet kapta. A forgatásról már kiszivárogtak az első fotók és pár rajongót szinte sokkolt, hogy Sarah Jessica Parkert őszülő hajjal látták. A Szex és New York ikonikus sztárja vállalja a korát és esze ágában sincs másnak mutatkozni, mint aki.

A színésznő kora ellenére is ugyanolyan vonzó, mint korábban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy ő szerepel a decemberi Vogue címlapján, ahol gyönyörű ruhakölteményekben pózol, ahogy Carrie mindig is tette a Szex és New York sorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.