Nem akar sokat várni: két éven belül újabb gyereket szeretne a TV2 sztárja

Forrás: TV2 -
baba gyerekvállalás Kozma Dominik gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy éve született meg a sztárúszó, Kozma Dominik kisfia, a sportoló már a második babát tervezi.

A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes Dominikot az elmúlt hetekben a TV2 nagyszabású táncos show-jában, a Dancing with the Starsban láthatta a közönség. A legutóbbi adásból azonban neki és táncpartnerének kellett távoznia. Ennek apropóján kérdezték az úszót magánéletéről is.

Kozma elárulta, hogy feleségével, Zsófival tervezik a második gyermeküket: "Meglátjuk, hogy alakul. Most úgy vagyunk vele, hogy ha jön, jön, ha nem, nem, de olyan nagyon sokat azért nem akarunk várni. Szeretnénk, ha két éven belül lenne még egy gyermekünk" - mondta a Blikknek Dominik.

Forrás: TV2

Első babájuknál nem ment minden zökkenőmentesen. Másfél évig próbálkoztak, mire összejött, most azonban nem tartanak attól, hogy megint nehéz időszak előzné meg a teherbe esést: "Volt Zsófinak egy komoly pajzsmirigy-alulműködése, így a hormonális dolgok miatt nem jöhetett össze a baba. Sok kiselőadást hallgattam erről végig, képben vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.