hónalj borotválás videó Tiktok hónaljszőr hónalj borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTokon a legkülönfélébb videókkal lehet sikert aratni. A videós közösségi platformon az amatőr és a profi anyagok remekül megférnek egymás mellett, ám van, amikor az emberek jóval többet megmutatnak magukból, mint kellene.

Taylor Tilt azzal tett szert majdnem 40 ezer követőre és közel félmilliós megtekintésre, hogy saját magáról és szőrös hónaljáról tesz fel videókat. A nő büszkén mutogatja borzas hajlatát, nem jön zavarba, ha ujjatlan felsőt kell viselnie és az sem érdekli, hogy másoktól milyen rosszindulatú kommenteket kap.

Forrás: Shutterstock

Taylor tíz éve nem borotválta le a hónaljszőrét és most már azért sem fog megszabadulni tőle, mert tíz év "munkáját" nem akarja kútba dobni. A negatív kommentek szerint azonban ez nem higiénikus, és nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is le kell szednie a hónaljhajlatból a szőrt. Mások viszont megvédték Taylort, mondván, teljesen természetes, hogy az ember szőrös - szemlézte a DailyStar.

A hónaljszőrt csak az 1900-as évek elejétől kezdve borotválják a nők, addig teljesen megszokott dolognak számított. Sőt, a szőrnek ezen a területen védelmi szerepe is van, segít ugyanis elkerülni, hogy a hajlaton a bőr kidörzsölődjön.

Taylor videóit ide kattitnva nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.