Még mindig nincs vége a rémálomnak: nem csillapodik Hopp Csilla gondatlan emberölési ügye

Hopp Csilla LL Junior tragédia gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Hopp Csilla még mindig nem lélegezhet fel,  hiszen az ügyészség még mindig nem hozott döntést arra vonatkozóan, hogy vádat emelnek-e ellene gondatlan emberölés miatt, avagy sem.

L.L Junior gyermekeinek édesanyja jelenleg dolgozik, rendben tartja a háztartást és a nagyobbik fiát neveli, a 2019. augusztus 31-én történt tragédiát azonban sosem tudja feledni, hiszen a szeme láttára gázolta halálra egy vétlen autós a kisebbik diát, Dávidkát.

Hopp Csilla felelősségét nem sikerült egyértelműen megállapítani, a mai napig nem tudni, hogy fogta-e a kisfia kezét, mikor az a zebrára lépett és az áthaladás előtt kitépte magát édesanyja kezéből, avagy sem. A rendőrség 2 évet követően, 2021 júliusában lezárta a nyomozást, és az iratokat továbbította az ügyészségnek. Az édesanyát gondatlan emberöléssel gyanúsították meg - írja a Bors.

Hopp Csilla ügye már két éve húzódik. Forrás: RTL

"Bár megpróbáltam felkészíteni Csillát erre az eshetőségre is, de természetesen rettenetesen felkavarta, hogy vádat emeltek ellene" - nyilatkozta Hopp Csilla jogi képviselője, dr. Horváth B. Gábor

Az ügyészség négy hónapja megkapta az iratokat, döntés azonban még nem született.

Hopp Csilla már két éve csak arra vár, hogy élete legszörnyűbb tragédiája jogi úton lezáruljon, de egyelőre nem tudni, hogy erre meddig kell várnia.

A Bors megkereste Hopp Csilla ügyvédjét, akitől afelől érdeklődtek, hogy szerinte mikor ér vége Csilla számára ez az egész rémálom.

"Már mi is nagyon várjuk az eljárást megszüntető határozatot. Ennyi".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.