Egy 76 éves férfi ütötte el L.L. Junior kisfiát: törökországi nyaralásukra tartottak éppen

LL Junior tragédia autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019. augusztus 31-én szörnyű tragédia történt: egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidkát. A kicsit hiába próbálták a helyszínre siető mentősök újraéleszteni, már nem adott életjelet. A rapper és volt felesége teljesen összemolottak, a fél ország gyászolja a kisfiút. Kiderült, ki vezette az autót.

Augusztus 31-én egy nyárbúcsúztató mulatságon vett részt Junior kisfiaival és volt feleségével, akik egészen a tragédia előttik büszkén fotózkodtak Lacikával és Dávidkával. Röviddel később azonban bekövetkezett az, ami minden szülő rémálma: Junior kisebbik fiát, Dávidot halálra gázolta egy arra közlekedő autós. A rapper ekkor már úton volt egy másik fesztiválra fellépni, a gyerekek az édesanyjukkal tartózkodtak a helyszínen.

Egy 76 éves férfi ült a volán mögött, akinek több unokája is van. Az idős sofőr teljesen összeomlott a baleset után, felesége is sokkos állapotba került, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű balesetet. A férfi vétlen volt a balesetben, állapította meg a rendőrség. A Bors megkereste F. Tamást, aki otthonában fogadta az újságírót, ám nem tudott megszólalni sem. Annyit elárult, hogy bár minden szabályt betartva közlekedett,

sosem fogja tudni megbocsátani magának a történteket.

L.L. Junior Forrás: facebook/L.L. Junior

Hopp Csilla, Junior volt kedvese feltehetően hazafelé sétálhatott koraeste a gyerekekkel. Szemtanúk szerint a kisfiú kirántotta magár édesanyja kezéből és kiszaladt az úton lévő zebrára, ám a gyalogosoknak akkor pirosat mutatott a lámpa és az arra járó autó elgázolta a kisfiút, aki 15 métert repült. Az ott tartózkodók egy hatalmas csattanásra és az édesanya kétségbeesett sikolyára lettek figyelmesek. A helyszínen tartózkodó rendőrök azonnal a kicsi segítségére siettek, ám az életét már nem tudták megmenteni.

Megszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"

L.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.