2019. augusztus 31-én szörnyű tragédia történt: egy autó gázolta halálra L.L. Junior 3 éves kisfiát, Dávidkát. A kicsit hiába próbálták a helyszínre siető mentősök újraéleszteni, már nem adott életjelet. A rapper és volt felesége teljesen összemolottak, a fél ország gyászolja a kisfiút. Kiderült, ki vezette az autót.

Augusztus 31-én egy nyárbúcsúztató mulatságon vett részt Junior kisfiaival és volt feleségével, akik egészen a tragédia előttik büszkén fotózkodtak Lacikával és Dávidkával. Röviddel később azonban bekövetkezett az, ami minden szülő rémálma: Junior kisebbik fiát, Dávidot halálra gázolta egy arra közlekedő autós. A rapper ekkor már úton volt egy másik fesztiválra fellépni, a gyerekek az édesanyjukkal tartózkodtak a helyszínen.

Egy 76 éves férfi ült a volán mögött, akinek több unokája is van. Az idős sofőr teljesen összeomlott a baleset után, felesége is sokkos állapotba került, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű balesetet. A férfi vétlen volt a balesetben, állapította meg a rendőrség. A Bors megkereste F. Tamást, aki otthonában fogadta az újságírót, ám nem tudott megszólalni sem. Annyit elárult, hogy bár minden szabályt betartva közlekedett, sosem fogja tudni megbocsátani magának a történteket.

L.L. JuniorForrás: facebook/L.L. Junior

Hopp Csilla, Junior volt kedvese feltehetően hazafelé sétálhatott koraeste a gyerekekkel. Szemtanúk szerint a kisfiú kirántotta magár édesanyja kezéből és kiszaladt az úton lévő zebrára, ám a gyalogosoknak akkor pirosat mutatott a lámpa és az arra járó autó elgázolta a kisfiút, aki 15 métert repült. Az ott tartózkodók egy hatalmas csattanásra és az édesanya kétségbeesett sikolyára lettek figyelmesek. A helyszínen tartózkodó rendőrök azonnal a kicsi segítségére siettek, ám az életét már nem tudták megmenteni.

Megszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"
L.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.