"Egy olyan lendületet adott az életemnek, ami remélem, nagyon magasra repít" - Tóth Andi elárulta, milyen hatással volt rá a Dancing with the Stars

vélemény Dancing with the Stars kommentelők döntő Tóth Andi és Andrei Mangra Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi énekesnőt sokan nyers és szókimondó stílusáról ismerik. Párjával, Andrei Mangrával megnyerték az idei Dancing with the Starst, de a fiatal tehetség jóval többet nyert csillogó trófeánál. 

Tóth Andi és Andrei Mangra több hónap kemény munkája után megnyerték az idei Dancing with the Stars versenyét. Andi az első perctől komolyan vette a táncos műsort, melyben alázattal és végtelen szorgalommal készült hétről hétre a produkciók során. A profi tánclépéseket gyorsan és pontosan kivitelezte, győzelmük szinte az első adástól borítékolható volt. Az énekesnő így vélekedett győzelme után:

A győzelem után egy zártkörű bulira mentek a Dancing with the Stars versenyzői és szerkesztői. Alkoholból is volt bőven, ami azonban biztos: Tóth Andi visszafogottan bulizott, ugyanis kora reggel teljesen józanul vezetett haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.