Tóth Andi nem pihen a Dancing with the Stars után: "Pörgök tovább"

Fotó: Koncz Márton - Life.hu -
nyertes Dancing with the Stars Dancing with the Stars 2021 Andrei Mangra Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Dancing with the Stars második évada. Izgalmakban természetesen nem volt hiány a fináléban, a négy legjobb páros közül Tóth Andi és Andrei Mangra került ki győztesen. Adásról adásra láthatták a nézők és a zsűri, ahogy szívüket-lelküket beletették minden egyes produkcióba, és minden táncuknál a maximumot hozták ki magukból. Andiról már az első adásban kiderült, hogy a tánchoz is kivételes tehetsége van. A nyertes párost arról kérdeztük, hogy érzik magukat a hatalmas siker után.

"Büszke vagyok Andreira, ugye ez neki már nem az első műsora, és már nagyon megérdemelte, hogy megnyerje. Ő nagyon szuper tanár és nagyon jó táncos. Persze annak is örülök, hogy olyan műsorban nyertem, ahol a nézők szavazatain múltak az eredmények" - mondta Andi.

Dancing With the Stars finálé - Tóth Andi és Andrei Mangra Fotó: Koncz Márton - Life.hu

Andrei hozzátette, ő is nagyon büszke Andira, számára szenzációs volt az elmúlt pár hónap. Kiemelte, hogy fantasztikusnak tartja azt a munkát és maximalizmust, amit Andi a parkettre tudott vinni:
"Nagyon örülök, hogy Andival tudtam nyerni, mert úgy éreztem, hogy bár ő amatőr, mégis úgy tudok vele táncolni, mintha profi lenne. Ez olyan lendületet és hitet adott, ami miatt úgy gondoltam, hogy akár még meg is nyerhetnénk a versenyt. És boldogsággal tölt el, hogy a nézők is így gondolták."

Andi elmesélte, hogy bár a rendszeres táncpróbák véget értek, nem lesz ideje kipihenni az elmúlt hónapok izgalmait az elkövetkezendő hetekben, hiszen a jövő héten hat koncertje is lesz:
"Pörgök tovább, de nagyon örülök, hogy ezt most így megélhettük, és most semmi másra nem akarok gondolni, csak erre az elmúlt néhány hónapra, és arra, hogy mennyire élveztem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.