Christina Aguilera rivalizálás Free Britney Britney Spears énekesnő beszólás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 év után végre újra önállóan dönthet életéről az egyik legsikeresebb popikon, Britney Spears. Az énekesnő a válását követő idegösszeomlás után került apja gyámsága alá, ami börtönbüntetéssel ért fel számára.

Britney szabadságának nemcsak rajongói, hanem pályatársai is nagyon örülnek. Megszólalt többek között Lady Gaga is, de számtalan sztár is a támogatásáról biztosította az énekesnőt. A szőke popsztár nemrég különleges módon ünnepelte meg a gyámság eltörlését, 13 év után most először ivott újra alkoholt.

A zeneipart a Free Britney mozgalom sikere tartja lázban, nem csoda, hogy mindenkinek kikérik a véleményét az ügyben. A nemrég megrendezett latinó Grammy-díjátadón a szokásos kérdések mellett az egyik újságíró kíváncsi volt arra, mi a véleménye erről az egészről Christina Aguilerának. Mielőtt válaszolhatott volna, a háta mögül előlépett egy férfi, vélhetően az énekesnő menedzsere, aki elhúzta a stáboktól Christinát.

Christina Aguilera, Britney Spears és Madonna 2003-ban Forrás: Getty Images via AFP/2003 Getty Images/Dave Hogan

Az énekesnő annyit még el tudott mondani, hogy örül Britney szabadságának. Spears azonban nagyon rossz néven vette azt, hogy nem állt ki mellette a világsztár, és durva üzenetet tett közzé saját közösségi oldalán:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.