Britney Spears vallomása: „A szüleimnek a sitten kéne lenniük, még az anyámnak is"

gyámság Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears 13 év után "szabadult" szülei gyámsága alól. Az énekesnő Instagram-posztban köszönte meg a segítséget a rajongóinak, és szüleiről pedig úgy nyilatkozott, hogy nekik börtönben lenne a helyük.

Britney Spears 1998-ban robbant a köztudatba és egy csapásra a popzene hercegnőjévé vált. Mindenki azt hitte, hogy szüleivel való kapcsolatán, ha keresnénk se találnánk fogást, ám Britney már ekkor súlyos traumákat cipelt.

Hivatalosan 2008-ban került édesapja, és egykori ügyvédje, Andrew Wallett felügyelete alá, miután 2008. január 31-én Ronald Reagan UCLA Medical Center pszichiátriai osztályára kellett szállítani. Pár nap múlva aztán kiengedték. Onnantól kezdve azonban egyetlen önálló döntése sem lehetett - írja a Mirror.

Ennek a lelkileg rendkívül megterhelő időszak a múlt héten lett vége. A 39 éves énekesnő ismét szabad, amit részben a rajongóknak is köszönhet, ugyanis ők indították útjára a FreeBritney mozgalmat, még 2019-ben, hogy segítsenek kedvencüknek.

„Hálás vagyok azért, hogy végre nőnek érezhetem magam. Tizenhárom év után vezethetem a saját autómat, saját bankkártyám van, azt csinálok, amit akarok. Ezek az élet apró dolgai, amik mások számára teljesen természetesek, számomra viszont nem voltak azok. Az én rajongóim a legkirályabbak! Évekig éltem szótlanul, fenyegetve éreztem magam, nem figyelt rám senki. A rajongóim mentették meg az életem, ez teljesen biztos" – kezdte Britney, majd a szüleiről is írt: „A szüleimnek a sitten kéne lenniük, még az anyámnak is, aki olyan elhivatottan jár templomba."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.