elmarad Ákos decemberi koncertje decemberi Ákos koncert koncert Ákos koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ákos, akinek nemrég jelent meg novelláskötete, gőzerővel készül nagyszabású koncertjére a Papp László Sportarénában. Az élet azonban közbeszólt és a koronavírus miatt le kellett mondaniuk a decemberi időpontot.

A hírt maga az énekes jelentette be. Ákos két zenésztársa is megfertőződött a vírussal, így kénytelenek voltak törölni a december 11-i nagykoncertet. Jó hír a rajongók számára, hogy a show nem marad el, csak új időpontban, január 22-én tartják meg.

„A százezres látogatottságú idei turné után új repertoárral, hetek óta tartó próbákkal készültünk az évzáró nagykoncertre. Nagy slágereket és dalritkaságokat válogattunk össze, s Menczel Gábort is bevontuk az előkészületekbe.

Kovács Ákos a 2019-es Aréna koncerten Fotó: Polyák Attila - Origo

Komoly, szemkápráztató látvánnyal készül a műszak is. Sajnos két zenésztársam tesztje is pozitív lett a napokban, emiatt új időpontot kellett találnunk az előadásnak, amely így nem évzáró, hanem évnyitó nagykoncert lesz: 2022. január 22-én találkozhatunk az Arénában" – nyilatkozta Ákos.

A korábban megváltott jegyek természetesen az új időpontra is érvényesek, vagy a váltás helyén visszaválthatók 2021. december 31-ig – írja a Blikk.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.