Kovács Ákos: "Arról sem szabad beszélni, hogy van férfi szerep és női szerep az életben"

zene család novella Kovács Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közkedvelt Kossuth-díjas zenész, Kovács Ákos Szilléry Évának adott interjút.  Novelláskötetéről, filmjéről, hitről, politikáról, támadásokról és természetesen a zenéről is szó esett a beszélgetés során. 

Ezt nem lehet megúszni címmel jelent meg Kovács Ákos novelláskötete. A művész elárulta, a zenélés mellett 20 éve ír, de a stílusa mostanra forrott ki. Hozzátette, befogadóként is szereti a rövid lélegzetű prózát.

A zenész arról is beszélt, hogy generációját szerencsésnek tartja, és arról is szó esett, hogy mit jelent számára a hit, a feltétel nélküli szeretet és négy gyerekes édesapaként a család.

Ákos a közösségi oldalán elárulta: "a feleségem szerint ez élete egyik legjobb interjúja, ami viszonylag nagy szó, mert sokat látott már".

Az Ákossal készített videót az Origón ITT nézheted meg.

Forrás: Videa

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.