Shane Tusup és Szabó Zsófi végre vállalták, hogy együtt vannak. A szerelmesek a Best magazinnak adtak interjút, amiben azt is elmesélték, hogyan ismerkedtek meg.

Shane Tusup még júniusban A Reggeli vendége volt, ahol Peller Mariann és Szabó Zsófi kérdezték. Shannek azonnal megtetszett Zsófi, azonban a csinos műsorvezető a válása maitt még nem akart ismerkedni. Az edző azonban kitartó volt.

Szabó Zsófi nem volt nyitott egy új kapcsolatra, Shane kitartása győzte megForrás: Szabó Zsófi/Instagram

"Nem tudtam és nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat. Volt, hogy a semmiből egy virágcsokor várt az ajtóm előtt. De ami a legfontosabb, hogy az a fajta támogatás, amit ő nyújt nekem az élet minden területén, egyedülálló" - nyilatkozta Zsófi.

Az első randijukon tudták, hogy dolguk van egymással: egy rövid erdei sétából órák hosszat tartó beszélgetés lett. Shane ezért szakított is akkori barátnőjével, Courtney-val, tiszta lappal akart indulni Zsófinál. Az edző most magyarul tanul, hogy Zsófi családjával és barátaival is megértsék egymást. Azt mondja, Zsófi élete szerelme, és a jövőjét is itt tervezi Magyarországon.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!