Megdöbbentő végakarat: kiderült, ki örökli Csűrös Karola 200 milliót érő lakását

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Csűrös Karola végrendelet lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 85 évesen elhunyt Csűrös Karola 200 milliót érő Dunára néző, panorámás ingatlanban élt. Mivel nincs gyereke, a lakást férje, Horváth Ádám unokái örökölnék, azonban a színésznő másképp rendelkezett. 

Csűrös Karola férje halála után bezárkózott, szinte csak a bejárónőjével volt aktív kapcsolata: ő talált rá a holttestére is. A színésznő nagyon szerette őt, a szomszédok szerint szinte anya-lány viszony volt köztük.

"Őszintén szerették egymást, a kapcsolatukban szó sem volt anyagi érdekről, egy idő után mégis elkezdte mondogatni Karcsi (így hívták barátai, ismerősei a színésznőt), hogy mivel ez a hölgy áll hozzá a legközelebb érzelmileg, azt szeretné, ha halála után ő kapná meg a lakást örökségül" - nyilatkozta egy a neve elhallgatását kérő ismerős a Borsnak.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A lap úgy tudja, Csűrös Karola nemcsak szóban hagyta meg, hogy a halála után ki és mit örököljön, hanem írásban is a bejárónőt nevezte meg örökösül. Már most azt beszélik, a család nem elégedett a végrendelettel, ugyanakkor békés emberek, nem pénzéhesek, így lehet, hogy nem is lesz jogvita az örükség körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.