Ahogy arról mi is hírt adtunk, elhunyt az ország egyik leghíresebb színésznője, Csűrös Karola. Trokán Péter teljesen megdöbbent a szomorú hír hallattán, de elmondása szerint Karola a férje, Horváth Ádám nélkül már nem akart élni.

"Természetesen ledöbbentem, amikor meghallottam a hírt, de nem ért váratlanul, mert ő nagyon el akart már menni az Ádám után. Nagyon szerették egymást, nagyon összetartoztak. Sok mindenen mentek keresztül az életben, de végig kitartottak egymás mellett, példaértékűen éltek. Nagyon igazi pár voltak. Ami nem azt jelentette, hogy folyton nyalták-falták egymást, nem mutatták ki mindig, de érezni lehetett, hogy ők nagyon egyek ebben az életben" - mondta az Origónak Trokán Péter, aki együtt dolgozott velük a Szomszédok című sorozatban.

Csűrös Karola már nem akart férje, Horváth Ádám nélkül élniForrás: Csűrös Karola

"Amikor Ádám meghalt, nem volt meglepetés számomra, hogy a Karcsi mondogatta, hogy neki innentől nem élet az élet, nincs igazán rá szüksége. Tulajdonképpen szenvedéstől váltotta meg most őt a Jóisten. Remélem, hogy most a lelkük találkozik, és ugyanabban a békességben élnek valahol" - tette hozzá Trokán Péter.