A TV2 Hal a tortán főzőműsorában Kovács Dóra látta vendégül Bárdosi Sanyit, Demcsák Zsuzsát, Molnár Andit és Rippel Ferit. A csinos modell teljesen elvarázsolta Rippel Ferit, de nem csak a főztjével. 

A TV2 Hal a tortán legújabb adásában Kovács Dórán volt a sor, hogy megcsillogtassa főzőtudományát. A vendégek elégedettek voltak a menüvel, Rippel Feri azonban nemcsak Dóra főztjét, hanem a modell külsejét is elragadónak találta, és ezt nem is rejtette véka alá. Már a desszert után elkezdett nyíltan flörtölni Dórával, majd a kamerák előtt hosszasan beszélt arról, mit is gondol a modellről. 

Nekem Dóri nagyon tetszik, nagyon szép nő. Gyönyörű, arisztokratikus formája van az egész fejének, arcának, alakjának. Igaz, hogy én a táncos és az artista világból a kicsit vékonyabb, filigránabb, kisebb embertípusokhoz vagyok szokva, de ő egy nagyon szemrevaló teremtés"

- mondta Rippel Feri, aki felajánlotta a lánynak, hogy máskor is szívesen beugrik vacsorára. 

 

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!