Szakított párjával a gyönyörű magyar tévés: "Beláttuk, hogy így nem lehet élni"

karantén Kovács Dóra koronavírus szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Dóri és kedvese, Robi fülig szerelmesek voltak egymásba, és úgy tűnt, kapcsolatuk stabil. A gyönyörű tévés őszintén vallott szakításáról, és elárulta, mi vezetett kapcsolatuk végéhez. 

Kovács Dóri néhány hónappal ezelőtt még arról nyilatkozott, milyen boldog kedvesével, most azonban elárulta, kapcsolatuk véget ért. A nemrégiben sikeres kozmetikus vizsgát tett Dóri és Robi egy évig voltak együtt.

"Elképesztő szenvedély volt közöttünk, de ez azt is hozta magával, hogy nagyon sokat veszekedtünk. Beláttuk, hogy el kell engednünk egymás kezét, mert így nem lehet élni...

Én szerelmes voltam. A szerelem, a lila köd nem feltétlenül egyenértékű a békével és a harmonikus kapcsolattal"

– nyilatkozta Dóri.

"Azt gondolom, hogy hazudik az, aki azt mondja, hogy egy szakítás, egy elengedés nem fájdalmas. Szerintem ha valaki szeretett, akkor az mindig fáj" - mondta a gyönyörű modell, aki munkaterápiával gyógyítja magát.

Kovács Dóra Forrás: Kovács Dóra / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.