A Nagy Ő: így érez most a kikosarazott Annabella Dávid iránt - Visszanézte a műsort

Tóth Dávid Lovas Annabella A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, A Nagy Ő egyik legesélyesebb "kérője", Annabella az utolsó pillanatban kapott kosarat Dávidtól és teljesen összetört. Azóta azonban az is kiderült, hogy Dávid és választottja, Laura szakítottak. Annabella most elmondta, mit érzett, amikor visszanézte a műsort. 

"Mérhetetlenül csalódott voltam. Olyan volt ez nekem, mint egy szakítás. Az első időkben gyászoltam a kapcsolatunkat, én tényleg az utolsó pillanatig hittem benne, hogy Dáviddal ez tényleg örökké tarthat. Hittem abban, hogy tényleg ő lehet számomra a Nagy Ő. Visszanézve a műsort azonban kicsit elgondolkodtam azon, hogy valóban sikeres lett volna-e a kapcsolatunk? Nem értettem egyet a döntésével sok esetben, és őszintén el is gondolkodtam azon egy-két alkalommal, hogy tényleg ő az az ember, aki mellett biztonságban érezhetném magam. Remélem, boldogok lesznek Laurával, és akármennyire is nem én nyertem el a szívét, ennek így kellett lennie. Ha akár csak egy pici kétsége is volt velem kapcsolatban Dávidnak, akkor örülök, hogy nem engem, hanem Laurát választotta" – nyilatkozta a Borsnak Annabella.

Forrás: Annabella/Instagram

"Nem Dávid szerelme volt az egyetlen nyereménye ennek a műsornak. Evelinnel és Rebekával azóta is jó barátok maradtunk. Élményeket, barátságot és a nézőktől hatalmas szeretetet kaptam a műsor miatt, amit nagyon jó olvasni és visszaemlékezni az ott töltött percekre. A stáb, a lányok és még Dávid is egy csodás emléket adtak nekem a műsorral. Forgatás alatt sokkal jobban megismertem magam és úgy remélem lesz még lehetőségem szerepelni" – tette hozzá.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.