II. Erzsébet a koronavírus miatt kénytelen szakítani egyik kedvelt karácsonyi hagyományával

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
karácsony brit királyi család hagyomány koronavírus II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírusos esetek növekedése miatt úgy döntött II. Erzsébet királynő, hogy idén is szakít a hagyományokkal. Minden évben, a karácsony előtti héten megvendégeli a kiterjedt családot, azonban most már második éve kénytelen volt szakítani ezzel a szokással a járványhelyzet miatt.

Az ebédet, melyen közel 50 családtag szokott részt venni, a Buckingham palotában szokták megtartani, de idén eredetileg úgy tervezték, hogy Windsorban kerítenek rá sort. A vírushelyzet miatt azonban a palota elővigyázatosságból úgy döntött, az idei ünnepség elmarad - írja a Town and Country.

II. Erzsébet brit királynő Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

A királynő számára igazán nehéz volt az elmúlt év. 74 év házasság után elvesztette imádott férjét, Fülöp herceget, Harry herceg és felesége, Meghan Markle gyakorlatilag elárulták, fiát, András herceget pedofíliával és szexuális erőszakkal vádolták meg. Ennyi szenvedés bárkinek sok lenne, II. Erzsébet mégsem törik meg: rajta soha nem látni a családi drámák és tragédiák nyomait.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.