Egy falatnyi fürdőruhában ünnepli a karácsonyt a szuperszexi Eva Longoria - Fotó

karácsony fotó szexi Eva Longoria fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoria, a Született feleségek sztárja ünnepi lázban ég, ám ő inkább medencés kikapcsolódással hangolódik, mintsem, hogy az utolsó pillanatban elvesszen a plázák sűrűjében.

Igaz, Eva Longoria már 46 éves, de bomba alakja még mindig lázban tartja az internet népét.A Született feleségek színésznője az Instagram-oldalán osztott meg rajongóival egy fotót, melyen a medence szélén ülve kapcsolódik ki egy falatnyi fürdőruhában és így hangolódik az ünnepekre.

A kép alá mindössze ennyit írt: "LA-ben ilyen egy karácsony".

A posztjaiban megmutatja a karácsonyi készülődés pörgős oldalát: a színésznőt a konyhában szorgoskodva is láthatjuk, hiszen szentestére ipari mennyiségű tortillával is készül.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.