Új lány oldalán tűnt fel Andrei Mangra, már a közös jövőt tervezik

fotó táncosok Dancing with the Stars Andrei Mangra közös projekt tánc Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 táncos showműsora nem csak a benne szereplő ismert emberek, hanem profi partnereik életében is változást hozott. Sokan kerültek reflektorfénybe és sokan lettek kíváncsiak a magánéletükre.

Andrei Mangra lett az egyik felkapott sztárjai a hazai közösségi médiának. A lányok árgus szemmel figyelik, vajon mikor oszt meg magáról új fotót és mikor derül fény arra, kivel van együtt valójában. A sármos táncosról nemrég egy igen sejtelmes poszt került fel a közösségi médiába, ami egyből beindította a rajongók fantáziáját.

– olvasható a Dancing with the Stars másik felfedezettjének, Stana Alexandrának a posztjában, aki Andrei-jel közös fotót osztott meg magáról. A rajongók pedig egyből elkezdtek reménykedni abban, hogy a közös üzleti terveken felül akár más is alakulhat a fiatalok között.

Alexandra ugyanis nemrég sokkolta a követőit, amikor kiderült róla, hogy külön utakon folytatják párjával, a szintén táncos Köcse Györggyel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.