Kivágják a Mr. Biget alakító, nemi erőszakkal vádolt színészt a Szex és New York folytatásából

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo -
Mr. Big Chris Noth And just like that Szex és New York Chris Noth szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a nemi erőszakkal vádolt Chris Noth eredetileg benne lett volna a Szex és New York új évadának fináléjában, az 'És egyszer csak...'-ban, de végül kivágták a jeleneteit. Innentől a sorozattal kapcsolatos spoilerek következnek, csak akkor olvass tovább, ha nem zavar, ha esetleg kiderül néhány részlet a sorozat cselekményéből!

Néhány héttel ezelőtt robbant a bomba, hogy két nő is szexuális zaklatással vádolja a Szex és New York sorozat ikonikus férfi szereplőjét, sokak álompasiját, Chris Noth-t. Azóta két újabb nő állt nyilvánosság elé azzal, hogy molesztálta és bántalmazta őket Mr. Big.

Chris Noth Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

Ennek hatására felesége elhagyta, kírúgták friss sorozatából, a The Equalizerből, és úgy néz ki, hogy az És egyszer csak... évadzáró epizódjából is eltüntetik - írja a TV Line.

A Szex és New York folytatásában Noth is szerepelt, azonban az általa megformált Mr. Big rögtön az első epizódban is meghalt, ezután már csak visszaemlékezésekben láthattuk.

Ilyen formában a fináléban is megjelent volna, de a vádak miatt kivágták a jeleneteit - bár ezt a hírt még nem erősítette meg hivatalosan a HBO.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.