kirúgták Chris Noth-ot Chris Noth Szex és New York Chris Noth szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta a közvéleményt, hogy több nő is szexuális erőszakkal vádolja a Szex és New York népszerű színészét. Chris Noth tagad, de úgy tűnik, a karrierje most véget érhet.

A 67 éves amerikai színészt ugyanis kirúgták legújabb sorozatából. Noth volt az egyik állandó szereplője A védelmező című filmekből készült kriminek, ami az amerikai CBS csatorna egyik legnézettebb műsora. A tévéadó az elmúlt napok híreire reagálva hozta meg a döntést, és eltávolították a színészt a sikersorozatból – írja az Origo.

Chris Noth a Szex és New Yorkban még sokak álmai pasija volt Forrás: AFP

A Szex és New York Mr. Bigjét négy nő vádolta azzal, hogy szexuálisan zaklatta őket. Chris Noth ezzel szemben azt állítja, hogy közös beleegyezés után történt az aktus, míg az egyik vádaskodót bevallása szerint nem is ismeri. A színészt mindenesetre rosszul érinti az ügy, és lehetséges, hogy a karrierjébe kerül ez a botrány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.