Elhagyta felesége a szexuális zaklatással vádolt Chris Noth-t - A színész egyedül töltötte az ünnepeket

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo -
szexuális erőszak Chris Noth And just like that Szex és New York Chris Noth szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sztárja, Chris Noth egyedül töltötte az ünnepeket, miután négy nő is megvádolta szexuális zaklatással, illetve erőszakkal. A színész még viseli a jegygyűrűjét, felesége, Tara Wilson nem, és tőle több ezer kilométerre, a kaliforniai Sherman Oaksban próbálja feldolgozni, hogy a férje szexuális ragadozó.

Két héttel ezelőtt robbant a bomba, hogy két nő is szexuális zaklatással vádolja a Szex és New York sorozat ikonikus férfi szereplőjét, sokak álompasiját, Chris Noth-t. Azóta két újabb nő állt nyilvánosság elé azzal, hogy molesztálta és bántalmazta őket Mr. Big.

A 67 éves színészt karácsonykor egyedül látták a nagyvárosban, ahogy céltalanul sétált, időnként megpihenve egy padon. Mintha számkivetett lenne, és senki nem akarna együtt mutatkozni vele - írja a Page Six.

Chris Noth azt állítja, hogy közös beleegyezés után történt az összes aktus, míg az egyik vádaskodót bevallása szerint nem is ismeri. A színészt mindenesetre rosszul érinti az ügy, és lehetséges, hogy a karrierjébe kerül ez a botrány.

Azonban, ha igazat is mond, házasságát nem lesz egyszerű megmenteni, hiszen Tara 9 éve a felesége, és a félrelépések egy része ez idő alatt történt.

Chris Noth Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.