Nagy Réka fehér bikiniben pörögve mutatta meg az Exatlon varázslatos forgatási helyszínét

Nagy Réka Dominika Exatlon All Stars bikini Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány napja kezdődött az Exatlon All Stars évada, máris mindenki erről beszél. Nagy Réka videóban mutatta meg a gyönyörű Dominikát, ahol az évadot forgatják.

Idén több újdonsággal is találkozhatnak a nézők az Exatlon új évadában. 8-8 játékos helyett 10-10 exatlonista vesz részt a műsorban, akiknek a telefonjaikat ismét le kellett adniuk, így közösségimédia-oldalaikra közeli hozzátartozóik fognak posztolni helyettük.

Az idei évad riportere Nagy Réka, aki az Exatlon hivatalos TikTok-oldalán mutatta be, milyen elképesztő helyen zajlanak a dominikai forgatások. A felvételen Réka is megjelenik, amint egy apró, fehér bikiniben, láthatóan hatalmas boldogsággal pörög a tengerparton:

@exatlonhungaryofficial Hoztunk nektek egy kis forró, dominikai hangulatot a szürke hétköznapokra ☀️ #exatlonhungary#tv2#fy#beach♬ eredeti hang - Exatlon Hungary

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.