"Idő előtt fog távozni az élők sorából" - szomorú jövőt jósol 2022-re a celebvilágnak egy boszorkány

Forrás: Shutterstock -
boszorkány főpapnő Iszet jóslás vetélés boszorkány sztárhalál jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A járvány okozta veszélyhelyzet rányomta bélyegét az elmúlt két évre. Nem csoda, hogy sokan kíváncsiak arra, mit tartogat számukra a 2022-es esztendő. Nagyon is igaz ez a celebvilágra.

Egy boszorkány megpróbálta az égiek segítségét kérni, hogy megtudjuk, mi vár a hazai ismert emberekre ebben az évben. Iszet boszorkány főpapnő és mágus azonban nem sok jót jósol a celebeknek, akiknek bizony rengeteg nehézséggel, tragédiával kell majd szembenézniük.

A 2022-es a kettes éve, ami az istennő száma.

"A nők esetében sokkal pozitívabb lesz ez az év, mint az előző, de a lapokban ott van az is, hogy a nők csalfábbak lehetnek az újévben, nagyobb kísértésbe eshetnek. A lapok egyértelműen kimutatják, hogy gyermekáldás is várható, viszont lesz olyan ismert ember is, akinél elindul, ám idő előtt sajnos megszakad a várandósság" - mesélte a Metropolnak Iszet.

A lapok elárulták, mi vár a hazai celebvilágra 2022-ben Forrás: Shutterstock

Iszet nem csak a sztárok magánéletére vonatkozó jóslatokat olvasott ki a kártyákból. A lapok elárulták neki, hogy a celebek szakmai pályáján milyen változások várhatóak. Sokan jutnak majd a csúcsra, ha időben észreveszik és kihasználják a kínálkozó lehetőségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.