Eladó Andy Vajna egykori, lenyűgöző villája: ennyibe kerül - Fotók

Hegedűs villa Gellért-hegy Andy Vajna villa eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gellért-hegy elegáns környéke és a Hegedűs villa látványa nagyon vonzó, mindenki örülne, ha ilyen környéken lakhatna. Egykor Andy Vajna is bérelt lakást a villaépületben.
Forrás: ingatlanbazar.hu

"Eladó Budapest legszebb panorámájával, a Gellért-hegy északi oldalán egy 1920-as években épült neobarokk villaépület legnaposabb, kertkapcsolatos lakása. Az épület közvetlenül a Citadella alatt, a Hegedűs villa mellett helyezkedik el. A 93 m2-es lakás északi, nyugati és déli ablakokkal rendelkezik, belmagassága 365 cm. Az ingatlan az utcai bejárat felől földszinti, de a hegy lejtésének megfelelően a szobák már első emeleti magasságban helyezkednek el. (...)" - szól a hirdetés, amely 266 milliórét kínálja a lakást.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az 1.kerulet.ittlakunk.hu oldala szerint az épület felső emeletét egy ideig Andy Vajna bérelte, aki ugyanabban az időben a II. kerületi Szeréna úton is bérelt egy villát a pornómilliárdos Gattyán Györgytől. Itt még 2015-ben tartott fogadást Arnold Schwarzenegger tiszteletére, ahol az amerikai nagykövet, Colleen Bradley Bell is ott volt.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A Bors a Hegedűs-villa kapcsán is talált egy ingatlanhirdetést: A 2 millió eurós, tehát közel 740 millió forintot érő házrészt" a teljes első emeletet elfoglaló, az alatta lévő személyzeti lakással együtt összesen 440m2 területű, összesen 10 szobás nagypolgári lakást felújított állapotban 32m2-es garázzsal" kínálják.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.