Kiderült, mi vár Andy Vajna animációs stúdiójára

Forrás: Videa/Life.hu -
Andy Vajna cége filmstúdió animáció Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmmogul hagyatéka közel három év után is komoly értékkel bír a piaci szférában. Úgy tűnik, hogy Andy Vajna animációs stúdiójának száz százalékát felvásárolják.

Andy Vajna egykori társával, Rabb Sándor Alexszel 20 évvel ezelőtt alapította a DIGIC 3D animációs filmstúdiót. Mégis úgy tűnik, hogy a cég száz százalékát felvásárolja a svéd Embracer Group AB. A felvásárlás még folyamatban van, de a megállapodás már megtörtént.

Forrás: Videa/Life.hu

"A felvásárlás bizonyos feltételek teljesülése esetén történik meg, többek között, ha a tranzakciót a DIGIC számára hitelt nyújtó pénzintézetek és az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) jóváhagyják... Az Embracer csoporton belül a DIGIC a Saber Interactive üzletág leányvállalataként fog működni. A tranzakciót követően a DIGIC megtartja jelenlegi működését" - olvasható a Digic közleményében is, ám jelezték, hogy a DIGIC irányítását továbbra is az alapító Rabb Sándor Alex folytatja majd.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.