Lengyel Tamás: "Nem akartunk pénzt csinálni a gyerek első fotójából"

Forrás: Facebook/Lengyel Tamás -
Lengyel Tamás baba gyerek Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyközönség csupán tavaly októberben értesülhetett Lengyel Tamás akkor már tizenegy hónapos kisfia létezéséről. A színész boldogsága szavakkal le nem írható, ugyanakkor a magánélete örömét hosszan őrizte. A friss hot!-ban most őszintén beszél a gyermekvállalásról a Kitolás – Apasági felkészítő című egyszemélyes vígjátékával az országot járó színész.

„Nem titkoltam. A közvetlen környezetem tudott róla; furcsa is lett volna, ha anyám feljön, és ott a gyerek. Bizonyos ismert emberekkel ellentétben mi nem akartunk pénzt csinálni a gyerek első fotójából, féltve őrizzük az intimitást a családban. Most azért beszélek róla, mert az új projekt, amibe belevágtam, az apává válást dolgozza fel" – szögezi le a hot! magazinban az édesapa, aki a lapban arról is mesél, hogyan teltek az első napok, mikor hazahozták a kisfiukat a kórházból.

Forrás: Facebook/Lengyel Tamás

Részletekért keressétek a hot!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.