Hoppá! Így néz ki 7 hónappal a szülés után Sáfrány Emese - Fotó

fotó szülés után test Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirobbanó formában van hét hónappal a szülés után Sáfrány Emese, ezt bizonyítja Instagram-oldalára feltöltött legújabb fotója is, amelyen nem mindennapi helyzetben pózol.

A légtornász élete fenekestül felfordult, mióta megszületett kisfia, úgy érzi, teljesen megváltoztak az életében a fontossági sorrendek. Mindennap kisfia, Nolen boldogságát helyezi előtérbe.

Emese az anyai teendők mellett igyekszik magára is időt fordítani és a testével, lelkével egyaránt törődni. Ez meg is látszik a gyönyörű anyukán, akinek hét hónappal a szülés után kifogástalan az alakja.

"Egyensúlyban lenni a testünkkel és a lelkünkkel nagyon fontos. A test, a lélek és a szellem adja az egészséget, a boldogságot és a békét az életedben. Bármelyik hiányzik, vagy bárhol felborul a balance, akkor egy idő után elkezdjük rosszul érezni magunkat a bőrünkben. Szánjunk elég időt Önmagunkra" - írta a fotó mellé a gyönyörű édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.