"Ez az egyik legcsúnyább vereségünk eddig" - szomorúan vallott a TV2 sztárja

TV2 -
TV2 vereség Bajnokok Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnap esti adásban nagyon csúnya vereséget szenvedtek a Bajnokok a Kihívókkal szemben, így a játék végén két hét után a faházba tértek haza.

Nagyon csalódottak voltak a Bajnokok, amikor a tegnapi játék után a faházba kellett hazatérniük.

"Kicsit beleült a csapat a villa kényelmébe, hogy ez nekünk jár és visszamegyünk oda. Sokkal többet kell ezért dolgozni, a csapatnak is jobban összhangban kell lennie, mind a kiválasztás során, mind a hangulat terén, mind a csapategységben ezen fogunk dolgozni" - magyarázta a játék után Tóth Janka.

"Őszintén, sokkal jobban zavar, hogy a Kihívók ekkora előnnyel nyertek. Nyilván jobban örülnék a villának, mint a faháznak, de szerintem az egész csapat elboldogul egy hétre itt.

"Ez az egyik legcsúnyább vereségünk eddig" - szomorúan vallott a TV2 sztárja TV2

De az, hogy a Kihívók így nyertek, az nagyon szomorú. Ez az egyik legcsúnyább vereségünk eddig"

- tette hozzá Kempf Zozo, aki a vereség ellenére próbál előre tekinteni.

"Megpróbáljuk ezt kizárni és szeretnénk bizonyítani a következő napon. Abból tudunk erőt meríteni, hogy ha ők képesek ilyen győzelemre, akkor mi is meg tudjuk csinálni, ahogy korábbi évadokban is volt erre példa. Nagyon fontos, hogy jó legyen a hangulat, hogy szurkoljunk, ott legyünk egymás mellett és megosszuk azt, amit külső szemlélőként látunk egy-egy futam alatt" - mondta a Bajnokok versenyzője.

A csapatokra azonban ma egy újabb előny játék vár, ami némi meglepetést is tartogat.

Különleges meglepetésben volt része a Bajnok csapatnak: a játék menetét is befolyásolhatja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.