Különleges meglepetésben volt része a Bajnok csapatnak: a játék menetét is befolyásolhatja

TV2 -
Exatlon Hungary All Star Exatlon Hungary Szabó Dorka Kempf Zozo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn ismét a Bajnokok nyerték meg a villát, ahol egy plusz meglepetés is várta őket. A Bajnok csapat tagjai azután, hogy birtokba vették a vadonatúj kondiparkot, egy lelkizős játékba kezdtek, aminek köszönhetően sok mindent megtudhattak egymásról.

Kempf Zozo így nyilatkozott a villában váró meglepetésről:

-mondta a Bajnokok versenyzője, aki szerint a a kondiparknak köszönhetően akár a pályán is előnyhöz juthatnak. Zozo az imént említett lelkizős játékról is beszélt, és elmondta, mennyire oldotta ez a társasjáték a csapaton belüli konfliktusokat.

Kempf Zozo: "Már önmagában a villa is boldogsággal töltött el minket" tv2

Szabó Dorka így nyilatkozott a villába kapott meglepetésről:

"Azt hiszem Krisztán és én örültünk ennek a legjobban, mivel mi vagyunk a csapat early bird-jei, akik szívesen kezdik a napot egy átmozgató edzéssel. Ebben óriási segítség, hogy nem csak saját testsúllyal edzhetünk, hanem különböző eszközök is rendelkezésünkre állnak. Már este kipróbáltuk, és szerintem mindennapi használatba vesszük."

-mondta Dorka, aki a lelkizős társasjátékről ezt mondta:

Azt hittem, hogy megúszásra játszik majd mindenki, de szerencsére nem egyszavas válaszokat adtak. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy több ilyenre van szükségünk, mert ki tudjuk adni az érzéseinket.

Szabó Dorka: "Mindenképpen előnyt jelent, hogy súlyokkal is edzhetünk." Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.