"Ez az én különlegességem" - már 13 éves korában őszülni kezdett Anna, az erdélyi aranyhaj - Fotó

Forrás: Bors -
Juhász Anna Aranyhaj őszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 13 éves volt Juhász Anna, amikor észrevette az első ősz hajszálát. Bár akkor megrémítette, hogy olyan korán szembetalálta magát az öregedés jelével, mára már a védjegyévé vált gyönyörű, ősz haja. 

Az Erdélyben élő Juhász Anna 13 éves korában vette észre első ősz hajszálát, amivel eleinte nehezen tudott megbarátkozni.

"Rettegtem a korai öregedéstől, de babona miatt nem téptem ki az első tincset. Aztán ahogy telt az idő, egyre több ősz hajszál jelent meg. Tizenöt évesen kérleltem édesanyámat, hogy fessük be a hajamat, de nem engedte"

– fogalmazott a Borsnak a csinos lány, aki saját tanyáján tevékenykedik a mindennapokban.

16 évesen azonban már annyi ősz hajszála volt, hogy édesanyja kérdezte meg tőle, hogy nem akarja-e befestetni, addigra viszont Anna már megbarátkozott szokatlan külsejével.

13 évesen kezdett őszülni Juhász Anna, az erdélyi aranyhaj Forrás: Bors

"Nagyon hálás vagyok anyukámnak, amiért először nem engedte elfedni az ősz hajszálaimat, mert ez segített, hogy idővel el tudjam fogadni önmagamat. Ez az én különlegességem" – magyarázta Anna, akinek külseje már a New York Post figyelmét is felkeltette.

"Megtanultam azonosulni a természettel. Ráadásul a közösségi oldalamon rengeteg fotót osztok meg magamról, és nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a követőimtől. Mindamellett rengeteg üzenetet is kapok olyanoktól, akik inspirálónak találják az önazonosságom" - tette hozzá a lány, akinek a párja és a tanyán töltött mindennapok is segítik őt az elfogadásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.