Kulcsár Edina így üzent kritikusainak: "Ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted"

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
Kulcsár Edina válása Kulcsár Edina Kulcsár Edina házassága Kulcsár Edina és G.w.M Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több hete, hogy Kulcsár Edina és Csuti bejelentették, hogy nem tudták megmenteni a házasságukat, de az egykori pár még mindig a bulvárérdeklődés középpontjában van. Ez annak is köszönhető, hogy az egykori szépségkirálynő bevallotta, új párra talált, később pedig Edina G.w.M-mel közösen készített dala borzolta a kedélyeket. A történtek hatására most sokan Csuti mellé álltak, a csalódott férfi pedig nem tett lakatot a szájára, elmondta, mit gondol a feleségéről. Most Edina tett közzé egy újabb posztot. 

"Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit... Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető! Ez lehet, sőt... elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet, mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős ( és a legtöbben azok vagyunk) , akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszú távon már nem fogja rosszul érezni magát, mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed! Egyszóval ha valakit szeretsz, támogasd! A mai világban szükség van rá!
Ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted, hiszen hozzájárulsz a fejlődéséhez! De ha valakit tényleg nem szeretsz, akkor ne pazarold rá az értékes idődet és az energiáid! Akkor csak foglalkozz magaddal és az esetleges saját problémáiddal. Sokkal jobban jársz vele.
Puszi, Edina.

Ui.: Mielőtt ítélkezel, jó alaposan járd körbe azt a dolgot amiről véleményt formálsz. Mindennek 2 oldala van és attól, hogy csak az egyik oldalt látod, hallod, attól még nem az az igazság.
( Előre szeretném bocsájtani, hogy a trágár kommentek gazdáitól könnyes búcsút kell vennem, mert a továbbiakban is csak a pozitív hozzáállású személyek számára szeretném az oldalalamat fenntartani.
Köszönöm a megértést ) #aszeretetmindentlegyőz" - posztolta Edina, a bejegyzés egyelőre kommentelhető.

Pár napja Edina és G.w.M. a Story magazinnak beszéltek érzéseikről. Edina elmondta, úgy érzi, hogy megérkezett, és megtalálta a társát. Sorsszerűnek érzi a találkozásukat, biztosan azt érzik mindketten, hogy szeretnének együtt megöregedni és a közös gyerek vállalása is szóba került közöttük. Hogy mit gondolnak erről, azt ITT olvashatod el.

Kulcsár Edina és G.w.M. Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Kulcsár Edina válásáról és új párkapcsolatáról mindent megtalálsz egy helyen, itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.