Súlyos betegsége miatt műtik Billy Idolt: a rocksztár kénytelen volt lemondani koncertjeit

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Christian Charisius -
betegség Billy Idol Rocksztár koncert súlyos betegség fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Billy Idol hosszú posztban írta le követőinek, mi történt vele december közepe óta, és bejelentette, hogy a következő időszakban képtelen koncertezni.

Billy Idol 2014 után jó pár évre eltűnt, 2021 szeptemberében azonbna újabb lemezzel lepte meg rajongóit. A punk-rock egyik ikonja azonnal turnéra indult volna a világhírű Journey társaságában, azonban egészségügyi állapota miatt kénytelen lemondani közelgő fellépéseit.

A szőke rocksztárt egy különös betegség támadta meg, és ahhoz, hogy újra a régi legyen, kénytelen kés alá feküdni.

„Teljesen le vagyok sújtva...December közepe óta nem vagyok önmagam. Az arcüregemben van egy fertőzés, ami nem reagál a gyógyszeres kezelésre. Olyannyira súlyosbodott, hogy nincs más választásom, mint egy beavatkozás, ami várhatóan a gyógyulás útjára terel.

A legutolsó dolog, amit valaha is tenni szeretnék, hogy lemondom a koncerteket, és teljesen ki vagyok borulva, hogy be kell jelentenem: nem fogok tudni fellépni a Journey-vel a tervezett időpontokban. Csak a legjobbakat tudom kívánni a Journey-nek a turnéjukhoz, és köszönöm a TOTO-nak, hogy beugrottak helyettem" – írta közösségi oldalán Billy.

Az énekes június 29-én a Budapest Parkban lépne fel, egyelőre nem tudni, hogy ez a koncert meg lesz-e tartva.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Christian Charisius

Ez is érdekelhet: Hatalmas örömhír! Több mint két évtized után áll újra színpadra a legendás magyar együttes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.