Hatalmas örömhír! Több mint két évtized után áll újra színpadra a legendás magyar együttes

Forrás: Facebook/Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar -
sziámi harcoshal Müller Péter Sziámi A38 Hajó koncert fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonöt év után ismét színpadra áll a Sziámi együttes, akik december 4-én a fővárosi A38 hajón adnak koncertet.

A legendás underground zenekar nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az Apokalipszis itt és most, a Testből testbe vagy A mi királyságunk - írja a Blikk.

A koncerten olyan dalok csendülnek majd fel, amelyeket hosszú évek óta nem hallhatott a közönség. Az AndFriends műsorában az URH-tól a legújabb dalokig válogat majd az együttes. A zenekar tagjai: Bakos Zita (billentyűs hangszerek), Kirschner Péter (gitár), Müller Péter Sziámi (ének), Tóth Márton (dob), Varga Orsolya (billentyűs hangszerek) és Winterverber Csaba (basszusgitár).

Több mint két évtized után áll színpadra a legendás Sziámi együttes Forrás: Facebook/Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar

Még több koncert- és filmajánló a Life.hu Kultúra rovatában. Kattints ide!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.