Íme az első fotó: Így néz ki a szülés után Rúzsa Magdi - Fotó

Rúzsa Magdi fotó szülés után
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt hozta a nyilvánosság tudtára Rúzsa Magdi, hogy megszülettek hármasikrei, akik a Lujza, Zalán és Keve nevet kapták. A szülés után az újdonsült édesanyáról a Honvédkórház vezetősége és orvosai osztották meg az első fotót.

Másfél hónappal a kiírt időpont előtt születtek meg a népszerű énekesnő, Rúzsa Magdi ikrei. Az édesanya és a három pici is jól vannak.

"Ugyan a 37. hét előtt született babák koraszülöttnek számítanak, hármasikreknél hatalmas dolog, hogy eljutottak a 34. hétig" – nyilatkozta korábban az Origónak egy szakorvos, aki elmondta, hogy a picik még egy darabig biztosan kórházban maradnak.

Az újdonsült anyukáról az első fotót Honvédkórház hivatalos Facebook-oldalán osztották meg, amelyen az énekesnő a kórház vezetőségével és orvosaival szerepel. Láthatóan Magdi nagyon jól van, az biztos, hogy elbűvölően fest néhány nappal a szülés után.

"Az MH EK Honvédkórház főigazgatója és vezetősége a kezelő orvosai társaságában köszöntötték ma Rúzsa Magdit. Gratulálunk Rúzsa Magdinak és családjának a babákhoz! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nekik" - olvasható a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.