Nagy Sanyi megmutatta 16 évvel fiatalabb barátnőjét

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán -
Nagy Sanyi barátnő apaság 16 évvel fiatalabb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színész már az apaságtól sem zárkózik el.

Nagy Sanyi először beszélt szerelméről. A 41 éves színész ráadásul meg is mutatta párját a BEST magazinban. Azt is elmondta, foglalkoztatja a gyerekvállalás kérdése.

"Amíg fiatal az ember, furcsa módon vágyik a szerelemben – ha beismeri magának, ha nem – a szenvedésre, a fájdalomra, az önmarcangolásra. Elmúltam 40, most már azt érzem, legyen végre nyugi, legyen béke. A kedvesem, Dorka, akivel 8 hónapja vagyunk együtt, 16 évvel fiatalabb nálam. Külföldön járt egyetemre, építészmérnökként végzett, évekig versenytáncolt, tehát a művészet nagyon közel áll hozzá. Tudja, mi az, hogy próba, színház, esti előadás, ugyanakkor racionálisan gondolkodik. Ez nagyon jó párosítás" – mondta el a kedveséről a színész. Hozzátette, gondolkozik a családalapításon.

"Egy ideje azon kapom magam, hogy az interneten nézegetem a babás oldalakat, nézem az arcukat, ahogy nevetnek, nézem a lábukat, a talpukat... Igen, már foglalkoztat az apaság kérdése, sokkal jobban, mint pár évvel ezelőtt. Hisz 41 éves vagyok!" – mondta.

Forrás: Facebook/BEST Magazin

Néhány hónappal ezelőtt a színész még sokkal szűkszavúbban nyilatkozott párkapcsolatáról: "Szeretnénk megtartani magunknak. Köszönöm a hívást".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.