Meglepő vallomást tett válása után a magyar énekes: "Változatlanul szeretjük egymást"

Forrás: TV2 -
válás Klajkó Szandra barátság Veréb Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veréb Tamás és szerelme korábban megdöbbentő bejelentést tettek: külön utakon folytatják tovább. A színész-énekes azonban elárulta, hogy volt párjával még mindig nagyon szeretik egymást.

Tavaly szeptemberben jelentette be Veréb Tamás és kedvese, hogy hét év együttlét után véget ért a kapcsolatuk. Úgy tűnik azonban, hogy mégsem engedték el egymás kezét, ugyanúgy találkoznak és beszélnek, mint előtte.

"Változatlanul szeretjük egymást, mint embert. Eltelt fél év a szakítás óta, de abban is sokat segítettünk egymásnak, hogy megszokjuk azt, hogy már nem vagyunk együtt. Ezt egyébként nagyon nehéz volt elfogadni, de őszintén és sokat beszélgettünk, hogy kiderüljön, mi az, amit igazán érzünk és mi az, amit már nem.

Nyilván ehhez kell egy tudatos látásmód, hogy az embert ne az egója vezérelje és ne csak az érzelmei. A művészeknek azért van nagy szerencséjük, mert a művészetükben kiélhetik a fájdalmukat vagy akár az örömüket is" - mondta Tamás a Ripostnak.

Meglepő vallomást tett válása után a magyar énekes: "Változatlanul szeretjük egymást" Forrás: TV2

Tomit a válás óta rengeteg nő bombázza üzenetekkel, de ő úgy érzi, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra.

"Nem állok még készen egy új kapcsolatra, ezt még elképzelni sem tudom, és nem is készülök ilyesmire. Most csak élem az életem és jól érzem magam.

2022 számomra az újrakezdés éve magánéletileg és művészetileg is. Márciusban jelenik meg a legújabb dalom, ami nagy meglepetés lesz a közönség számára. Akkor debütál majd a művésznevem is: Tom Sparrow!" – árulta el legújabb terveit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.