Demcsák Zsuzsa: "A házasság több mint szerelem"

Forrás: Instagram -
Demcsák Zsuzsa Ázsia Expressz Krishan Dangwal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt sokakat meglepett Demcsák Zsuzsa bejelentése, hogy mindössze három hét után igent mondott Krishannak, akit az Ázsia Expressz forgatásán ismert meg. Az idő őket igazolta, később Magyarországon is megerősítették a szövetségüket, de amint lehetőségük lesz az utazásra, egy indiai vallási szertartás keretében is szeretnék megtartani az esküvőt – erről a műsorvezető a szerdán megjelenő hot!-ban számol be.

„Nekem sokat jelent, hogy férjnek és feleségnek hívjuk egymást. A házasság több mint szerelem: szövetség, partnerség, sőt közös gondolkodás és összezárás. Három hete ismertük egymást, amikor összeházasodtunk" – meséli Zsuzsa őszintén a hot!-nak, hozzátéve, hogyan képzelik a jövőt.

Forrás: Instagram

„Elveszítettük az anyósomat, ezért a megismerkedésünk után egy évig nem tudtunk összeházasodni, mert le kellett telnie a gyászévnek. Tavaly nem lehetett kiutazni a járvány miatt, de amint lehet, Krishan édesapja ad majd össze bennünket, aki pap, ahogy a bátyja is, két nővére pedig egyetemi professzor. Rajtuk kívül rengeteg unokatestvér, nagybácsi, nagynéni várja az ünnepséget!" - tette hozzá.

Különleges házassági történetekért keressétek a friss hot! magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.