Shane Tusup három hónapig titkolózott Szabó Zsófi előtt

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
boldogság Szabó Zsófi eljegyzés szerelem Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokon át titokban tervezte az eljegyzést Shane Tusup. Szerelme, Szabó Zsófi annak ellenére sem sejtett semmit, hogy úszóedző mindkét örömanyát beavatta tervébe.

A Blikk úgy tudja, Zsófi édesanyjának nehezére esett, hogy ne árulja el, mire készül leendő veje, de végül kitartott a nagy napig.

Shane nem véletlenül választotta 2022.02.22-ét a lánykérés dátumának: ez a különleges szám többszörösen is fontos Zsófi számára, hiszen ezen a napon ünnepelték Tusuppal a féléves évfordulójukat, emellett szeptember 22-én van a születésnapja, és a kedvenc száma is a kettes.

Az edző is kötődik ehhez a dátomhoz, hiszen volt feleségével, Hosszú Katinkával is a 22-es szám köti őket össze: Shane korábban augusztus 22-én vette el a sikeres úszónőt.

Furcsa egybeesés, hogy Gelencsér Máté 2022. január 22-én kérte meg Katinka kezét. Nos, számok ide, vagy oda, egy biztos: Shane és Zsófi fülig szerelmesek egymásba, és együtt tervezik a jövőt, bár ezt már akkor is lehetett tudni, amikor közös tetoválást csináltattak.

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

Most, hogy a szerelmesek jegyben járnak, nagyon nagy a boldogság a családban. Az edző már a műsorvezetőhöz is költözött törökbálinti otthonába, hamarosan pedig, reméljük, arról is kiderül néhány részlet, mikor és hol kelnek egybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.