Nagyon gyorsan halad Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata. A fiatal szerelmespár csak nemrég állt nyilvánosság elé, ám már több fontos állomáson is túl vannak.

Megtörtént az első közös fotózás, Zsófi megismerkedett Shane édesanyjával és túl vannak az első karácsonyon is. Most pedig egy újabb nagy állomás szúrt szemet sokaknak. Zsófi és Shane ugyanis közös tetoválást készíttetett, ezzel adva jelét annak, hogy mennyire szeretik egymást.

Mindkét fiatal magára tetováltatott egy egymásba fonódó gémkapcsot. Egy tetováló szakember szerint egyre gyakrabban kérik ezt a szimbólumot.

Az összetartozást, az erős kötődést szimbolizálja. A legtöbbször szerelmespárok készíttetik közösen, nagyon sok jelentéssel bír. Jelenti az erőt, a megmásíthatatlan döntést, hogy beleszerettünk valakibe első látásra, de azt is, hogy légy hű önmagadhoz. Mégis nagy előnye, hogy a mérete miatt könnyen átalakítható, ha idő közben az érzelmek elhalványulnának – mondta a Blikknek a tetoválómester.

Nem ez az első eset, hogy a két fiatal magára varrat valami fontosat. Zsófi tíz éve előző szerelmének nevét íratta fel a gyűrűsujjára, Shane testén pedig több, Hosszú Katinkára utaló rajz található.