Hoppá! Már közös tetoválás hirdeti Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelmét - Fotó

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
jelkép Szabó Zsófi Szabó Zsófi tetoválás Shane Tusup és Szabó Zsófi közös tetoválás Shane Tusup tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon gyorsan halad Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata. A fiatal szerelmespár csak nemrég állt nyilvánosság elé, ám már több fontos állomáson is túl vannak.

Megtörtént az első közös fotózás, Zsófi megismerkedett Shane édesanyjával és túl vannak az első karácsonyon is. Most pedig egy újabb nagy állomás szúrt szemet sokaknak. Zsófi és Shane ugyanis közös tetoválást készíttetett, ezzel adva jelét annak, hogy mennyire szeretik egymást.

Mindkét fiatal magára tetováltatott egy egymásba fonódó gémkapcsot. Egy tetováló szakember szerint egyre gyakrabban kérik ezt a szimbólumot.

Nem ez az első eset, hogy a két fiatal magára varrat valami fontosat. Zsófi tíz éve előző szerelmének nevét íratta fel a gyűrűsujjára, Shane testén pedig több, Hosszú Katinkára utaló rajz található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.