Mutassunk is, meg ne is! Ezek a sejtelmes darabok lesznek a legdivatosabbak idén tavasszal

fashion week magazin bazár stílus tavaszi divat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal a legtöbb nő szereti felfrissíti a gardróbját. Akadnak, akik szinte az egész ruhatárukat lecserélik, mások viszont csak egy-két divatos darabot szereznek be. Bármelyik típusba is tartozunk, ezeket a tippeket jó, ha szem előtt tartjuk a shoppingolás során.

Nem kell teljesen megújítani a ruhatárunkat ahhoz, hogy 2022 tavaszán igazán divatosak legyünk. Elég néhány jól megválasztott, trendi darab, amelyek passzolnak az előző szezon kedvenceihez, és máris kész az új outfit. S hogy miből válogassunk idén?

Angyali fehérben

A fehér örök klasszikus, 2022-ben azonban még az eddigieknél is nagyobb szeletet hasít magának a divatvilág hatalmas tortájából. Lehet az egész szettünk telőtől talpig ilyen színű, de választhatunk egy domináns fehér bakancsot is – mindenképpen trendik leszünk.

1.H&M rakott szoknya - 11.995 Ft, 2. Bonprix kötött ruha - 12.499 Ft, 3. Reserved magasszárú bakancs - 12.995 Ft, 4. Mohito blézer - 11.995 Ft Forrás: Life.hu

A szivárvány minden árnyalata

Ha már színek, akkor bizony el kell árulnunk, hogy a fehér mellett bizony a több szín is nagy népszerűségnek fog örvendeni ebben a szezonban. Például a neon árnyalatok: sárga, rózsaszín, zöld, ám ami ennél sokkal érdekesebb, hogy ezek ellenpólusai, a pasztellek is divatban lesznek. Akkor most rikítsunk vagy sem? Mindegy, válasszuk azt az irányzatot, amely leginkább passzol az egyéniségünkhöz!

1. Zara tunika - 15.995 Ft, 2. Bonprix blézer - 9999 Ft, 3. Mohito pulóver - 5995 Ft, 4. H&M rövid szoknya - 3995 Ft Forrás: Life.hu

Villantás, de okosan

Ami szintén soha nem megy ki a divatból, az a csupasz bőr látványa. Idén teljesen mindegy, hogy a combjainkat hagyjuk-e szabadon, a hasunkat, a vállunkat, vagy a hátunkat, mindenképpen trendik leszünk. Egyre azért vigyázzunk! Ne mutassunk meg mindent egyszerre, mert azzal inkább közönséges hatást fogunk elérni, nem trendit.

1. Bonprix top - 4399 Ft, 2. Reserved bordás anyagú top - 2995 Ft, 3. Mohito szivarnadrág - 8995 Ft, 4. H&M rövid szoknya - 2995 Ft Forrás: Life.hu

Mutassunk is, meg ne is

Idén tavasszal minden jöhet, ami sejtelmesen áttetsző, legyen szó egy blúz ujjáról, egy teljes felsőről, szoknyáról vagy bármi másról. Lesznek olyan darabok is, amelyek kifejezetten szexivé változtatnak például egy egyszerű nadrágot, hiszen az itt-ott vagy akár mindenhol átlátszó ruhadarabok igencsak fel tudják csigázni a képzeletet.

1. Bershka Sifonhatású nadrág - 10.995 Ft, 2. H&M neccing - 3995 Ft, 3. Reserved midiszoknya -
4595 Ft, 4. Bonprix csipkés ruha - 14.999 Ft Forrás: Life.hu

Ha tetszett a cikk, ez is érdekelhet: Öt divatos ruhadarab, amit utálnak a férfiak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.