Újra úszik Cseh Laci, ezért tért vissza a medencébe

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
medence úszás interjú Cseh László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2020-as nyári olimpián láthattuk utoljára vízbe ugrani hazánk egyik legsikeresebb férfi úszóját, Cseh Lászlót, aki világverseny után bejelentette a visszavonulását. Most arról kérdeztük, azóta mivel telnek a napjai.

A Life.hu-nak adot interjújában Cseh Laci elárulta, visszavonulása után mindennél fontosabb számára, hogy a feleségével és a szeretteivel legyen, és szimplán jól érezze magát. Úgy szeretne élni, hogy ne kelljen megfelelnie az elvárásoknak. A visszatérést nem fontolgatja, de újra úszni kezdett.

Cseh László újra úszni kezdett Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Nem érzem, hogy a visszavonulás óta szegényebb lenne az életem, vagy én bármivel is kevesebb ember lennék. A víz persze hiányzik, ezért is kezdtem megint úszni, de inkább csak úszkálásnak nevezném azt, amit most csinálok. Azért úszom, hogy mozogjak, és nem azért, hogy minél jobb időeredményt produkáljak. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy úgy tudtam abbahagyni a pályafutásomat, hogy nem maradt bennem hiányérzet" - mondta Laci, aki még mindig nem tudja, mivel foglalkozna szívesen a jövőben, az azonban biztos, hogy edzősködni továbbra sem szeretne.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.