Felesége halála után ismét szerelmes a népszerű színész: "Ez nem továbblépés, ez újrakezdés"

Forrás: AFP/Lisa O'connor -
özvegy színész szerelem Patrick Duffy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallas egykori sztárja, Patrick Duffy felesége 2017-ben távozott az élők sorából. A színészt rendkívül megviselte élete nagy szerelmének távozása; arra még gondolni sem mert, hogy valaha újra szerelembe eshet. Néhány évvel később azonban találkozott Linda Purl színésznővel, aki rögtön elrabolta a szívét. 

Patrick Duffy soha nem gondolta volna, hogy felesége halála után képes lesz újra kitárni a szívét és újra szerelembe esni. Bár nagyfiai buzdították apjukat, hogy járjon nyitott szemmel és találjon magának társat, a színész egy darabig nagyon ellenállt. Majd 2020-ban megismerkedett Linda Purl színésznővel és minden új értelmet nyert a számára.

Felesége halála után ismét szerelmes a népszerű színész: "Ez nem továbblépés, ez újrakezdés" Forrás: AFP/Lisa O'connor

"Nem hittem volna, hogy még egyszer így fogok érezni. Carlynnak örökké lesz helye a szívemben, ám nem vetem el az újranősülés gondolatát. Szívesen öregednék meg együtt valakivel, akit ugyanazok a dolgok érdekelnek, aki pont olyan örök optimista, mint én; remélem, Linda ez a valaki"

- áradozott a This Morning című reggeli tévéműsorban Patrick, aki jelenleg együtt játszik Lindával a Kapj el, ha tudsz című darabban.

Nemcsak a népszerű színészre talált rá mostanság a szerelem: úgy tűnik, hogy Szabó András Csuti is túl van a Kulcsár Edinával való szakításán: ez az énekesnő lehet a választottja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.