Kulcsár Edina válaszolt: elárulta, megműttette-e a melleit

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
plasztika Kulcsár Edina mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina mellei nagyobbnak tűnnek a szokásosnál, amit az egyik rajongója szóvá is tett. A celeb kommentben válaszolt arra a feltételezésre, hogy mellműtéten eshetett át.

Kulcsár Edina legutóbb közzétett fotóját imádják a rajongói, úgy látják, hogy egyszerűen ragyog a felvételen, és látszik, mennyire boldog. Nemcsak ezt vették észre azonban, hanem azt is, hogy Edina mellei jóval nagyobbak most, mint korábban. Az egyik kommentelője meg is említette egy hozzászólásban, és azt feltételezte, hogy a celeb mellműtéten eshetett át. Edina válaszolt a kommentelőnek, és elárulta, nem feküdt kés alá, egyszerűen többet eszik.

Kulcsár Edina elárulta, megműttette-e a melleit Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

Edina az elmúlt hetekben szünetet tartott, nem volt jelen olyan intenzitással a közösségi médiában, mint korábban, de pár napja visszatért, és úgy érzi, talán most sikerül megtalálnia az egyensúlyt. Mint ismert, a válása és új párkapcsolatának gyors bejelentése után sok támadás érte, de úgy tűnik, ezeken sikerült túltennie magát. Korábban a Life.hu-nak elmondta, miért volt szükséges ilyen hamar nyilvánosságra hoznia új kapcsolatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.