Szőke Zsuzsanna: "Kemény időszak van mögöttünk Gyurival"

instagram.com/zsuzsiszoke/ -
Köcse György tánc szőke zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt hét telt el azóta, hogy Szőke Zsuzsanna igent mondott a társának, Köcse Györgynek, és elindult élete következő kalandjára. Testileg és lelkileg is megterhelő heteken van túl a gyönyörű táncos, aki a partnerével jelenleg 27 fokos, gyönyörű nyári napsütésben hajózik Mexikó tengerpartján Galveston, Costa Maya és Cozumel között.

„Kemény időszak van mögöttünk Gyurival. Már túl vagyunk a premieren, ami jól sikerült, ezek után első dolgom volt végre ellátogatni Mexikó egyik gyönyörű tengerpartjára" – kezdte a szerdánként megjelenő hot! magazinnak Zsuzsi, aki csodás formában van, erről árulkodnak a bikinis fotói is.

instagram.com/zsuzsiszoke/

A friss hot!-ban arról is mesél a táncosnő, hogy milyen kapcsolat fűzi partneréhez, valamint Köcse György Stana Alexandrától való válásáról is szó esik. Keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.